47-1101-Slijkerman_logo_outlineCMYK-DEF.png

 

Inspire to Create-wit.png

Bekijk onze vacatures

WIJ ZIJN SLIJKERMANKALANCHOË

 

Een succesvol familiebedrijf gespecialiseerd in veredelen, vermeerderen en produceren van Kalanchoë. Onze klanten zijn internationale kwekers, tuincentra en bloemisten. Wij staan voor kwaliteit tot in de vezels, voor deze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers. En hier zijn wij trots op!

Wij zijn een bedrijf met 45 medewerkers. De voordelen van onze platte organisatie zijn de korte lijnen,  de mogelijk tot het creëren van kansen en het nemen van verantwoordelijkheden. Wij willen de beste zijn in ons vakgebied en werken in een hecht team met een gezamenlijke passie om succesvol te zijn. Met betrokkenheid en werkplezier, zodat dagelijks duizenden Kalanchoë's de kwekerij verlaten, waar ze met passie zijn grootgebracht tot planten van de beste kwaliteit!

Ben je nieuwsgierig? Check onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Vul dan je gegevens in op het open sollicitatieformulier.

Allround medewerker Potplanten

Als Allround Medewerker Potplanten help jij ons oogstteam bij het oogsten en inpakken van onze Kalanchoë's. Je bent leergierig, enthousiast en een aanpakker die graag fysiek werk verricht en pas voldaan naar huis gaat als alle planten in de juiste hoes en mix voor de juiste klant klaar staan voor levering. Groene vingers zijn geen vereiste, we leren je graag bij.

Meer lezen...

WHY FIT IN, WHEN YOU CAN STAND OUT!

Scholieren

de leukste bijbaan vind je hier!

Ben je bijna 15 jaar of ouder en wil jij iedere zaterdag en in de vakanties werken? Lekker geld verdienen voor je nieuwe telefoon, games, vakantie of gewoon lekker sparen? Dat kan bij ons! Zoek je een bijbaan voor de zaterdag of ben je door de weeks een dag vrij, wie weet hebben wij dan een leuke bijbaan voor jou.

Wij bieden jou het volgende:

 • Leuk team van collega’s
 • Werktijden op zaterdag van 07:30-16:00
 • De zekerheid om in alle vakanties te werken
 • Goed salaris
 • Afwisselend werk (geen lopende band werk)
 • Iedere week onder werktijd een uurtje sporten, als je dat wilt.
 • Zaterdagmiddagborrel & de aller tofste nazomer BBQ
 • Je moet bijna 15 jaar zijn om bij ons te werken.

Wil jij ons zaterdagteam versterken? Neem dan nu contact op!

Interesse of vragen? Of wil je een keer komen kijken hoe het bij ons werkt?

BBL opleidingen & stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Zo garanderen wij een goede opleiding voor zowel BBL studenten als stagiaires.  Ben jij een student (middelbare, mbo, hbo, wo) en zoek je een interessante stage of afstudeeronderzoek? Binnen SlijkermanKalanchoë zijn er verschillende mogelijkheden voor verschillende studierichtingen. Wij hebben erkenningen voor diverse opleidingen en begeleiden jaarlijkse diverse stagiaires op zowel MBO als HBO niveau. Snuffelstages behoren ook tot een mogelijkheid.

JOUW TOEKOMSTIGE
COLLEGA’S AAN HET WOORD

Pieter

Teeltspecialist

“Ik werk hier graag omdat ik heel vrij ben in wat ik doe.”

Lucas

Procesoperator

“Toch wel een van de mooiste dingen aan mijn werk is dat je na een drukke dag langs als die gesealde karren loopt en in een kleine vogelvlucht kan zien wat je die dag allemaal gedaan hebt.

 

WERKPLEZIER & VITALITEIT

 

Een fijne sfeer en plezier en afwisseling in het werk zet werknemers in hun kracht. Ons team bestaat uit een mooie mix van jonge en oudere, medewerkers met veel ervaring en medewerkers die in opleiding zijn en aan het begin van hun carrière staan. We zijn trots op onze informele werksfeer. Naast alle inspanning vinden we het ook belangrijk om regelmatig tijd voor ontspanning met elkaar te hebben in de vorm van een vrijmibo, feest of barbecue.

Vitaliteit is een van onze speerpunten: lekker en goed in je vel zitten. Fysiek en mentaal,  zowel op je werk, als privé. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed op hun plek zitten en met plezier naar hun werk gaan.  Daarom bieden wij Iedere week, voor alle collega’s, de mogelijkheid om te sporten onder werktijd.  Yoga en Circuittraining.

 

 

 

 

 

SOLLICITATIEPROCEDURE

 1. Solliciteer
 2. Upload je motivatie samen met je CV.
 3. Wil je liever bellen of een keer kennismaken voordat je online solliciteert, dat kan altijd! Neem dan contact op met Marloes (HR).
 4. Als jouw profiel past op de vacature, ontvang je binnen een werkdag een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Een terugkoppeling op de sollicitatie krijg je altijd.
 5. Heb je het eerste gesprek als positief ervaren en een goede indruk van ons bedrijf gekregen, dan plannen we een tweede gesprek. In het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie, ons team en doelstellingen en de arbeidsvoorwaarden.
 6. Match? Dan doen wij je een contractvoorstel met passend salaris en arbeidsvoorwaarden en heten we je hopelijk welkom als nieuwe collega!

SOLLICITEER HIER OP JOUW DROOMBAAN

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist