Vacature afbeelding
Terug

Meewerkend Voorman Potplanten

Wie zijn wij
Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in veredelen, vermeerderen en produceren van de bloeiende potplant Kalanchoë. Onze klanten zijn internationale kwekers maar ook tuincentra en bloemisten. Wij staan voor kwaliteit tot in de vezels, voor deze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers. En hier zijn wij trots op! Een hechte familie met passie voor inspiratie en vernieuwing. Inspire to Create, is ons motto. Wij zijn SlijkermanKalanchoë.


Wie ben jij
Regel en organiseer jij graag oogstwerkzaamheden? Motiveer jij collega’s om het beste uit zichzelf te halen, schakel jij soepel, snel en sta je stevig in je schoenen? Kom dan kennismaken met SlijkermanKalanchoë. Ter versterking van het team ‘Handmatige oogst’ zoeken we een Meewerkend Voorman.  Jij voelt je thuis in een echt familiebedrijf waar we bij een goede bak koffie het weekend met elkaar doornemen. Je bent enthousiast en leergierig, kan goed zelfstandig werken en overleggen met directe collega’s. Je bent iemand die graag fysiek werk verricht, ondertussen het overzicht bewaard en voldaan naar huis gaat als alle planten, in de juiste hoes & mix bij de juiste klant zijn afgeleverd.


Dit wordt jouw ding
In de functie van meewerkend Voorman Potplanten, ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het tijdig leveren van onze planten. Driemaal daags hebben wij transport, jij bent er samen met het team verantwoordelijk voor dat de klant op tijd krijgt wat hij heeft besteld. Gedurende de week zorg je ervoor dat de geplande orders geraapt worden. De orders moeten in de juiste aantallen, met de gevraagde kwaliteit en op het goede moment gereed zijn.  Jouw rol als Meewerkend Voorman houdt in: het overzicht bewaren, de oogstmedewerkers begeleiden, controleren of de werkzaamheden kwalitatief juist worden uitgevoerd en schakelen met de collega’s van Verkoop & Teelt.

Met het oogstteam van 4 collega’s geef je uitvoering aan bestellingen van klanten, die bestellingen zijn nu eenmaal niet allemaal volgens een vast patroon te plannen, dat loopt voor een deel gewoon zoals het gaat, daarom is het belangrijk dat je overzicht kan bewaren. Je werkt bij ons in dagdiensten, je start op maandag om 07:30 en rond 17:30 zijn alle orders klaar. Op vrijdag sluiten we de week vaak rond 16:00 af met een vrij-mi-bo. Ter ontspanning doen we regelmatig met elkaar een leuke activiteit.  Op woensdag pak je lekker een uurtje sporten of yoga mee met je collega’s, als je dat wilt.

Wij bieden jou voor 38-40 uren per week werkplezier! Een mooie uitdaging bij een familie bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst en passie & kwaliteit de kernwaardes zijn.  
Spreekt de combinatie van fysiek werken, het schakelen met collega’s en kwaliteitswaarborging jou aan, dan hebben wij dé baan voor jou!


Interesse of wil je meer informatie over de vacature? Mail dan je gegevens naar marloes@slijkerman.nl. Twijfel je nog, laat Marloes Beerepoot je dan over de streep trekken. Bereikbaar van maandag t/m donderdag op 06 53 70 25 35.

 

Solliciteer nu!