Vacature afbeelding
Terug

Operator Afleversysteem

Jouw werkdag ziet er als volgt uit:
Het doel van de functie van operator is de verpakkingslijn zo effectief en efficiënt mogelijk laten draaien. Je start om 06:30 samen met je collega van de verkoop. De dag ervoor heb je alle planten al in de bovenbuffer klaargezet, zodat de medewerkers van de inpak om 06:30 kunnen starten om de juiste planten te verpakken. Je zorgt ervoor de je collega van de Invoer de juiste planten krijgt om in te voeren. Dit doe je allemaal via de computer. Rond half 8 komen de rest van de collega's. Je zorgt dat de juiste hoeveelheid Deense karren door de collega's worden gemaakt en je blijft de planten afroepen in het computersysteem. Dit doe je niet alleen, je werkt samen met een collega operator.
Om 09:00 is het eerste transport. de klantorders zijn verwerkt en de eerste planten gaan de deur uit. De hele dag komen via Verkoop nieuwe orders binnen, en jij weet welke planten je naar de voorraadbuffer moet sturen. Dagelijks gaan er gemiddeld 20.000 planten op transport naar Naaldwijk en Aalsmeer. Jouw taak is om er voor te zorgen dat deze interne logistiek stroom goed verloopt door middel van het invoeren van de juiste opdrachten in het computersysteem.
Je houdt de groeistatus van de planten in de gaten houden op rijpheid. zodat ze op de juiste plek in de kas staan. Als operator Kalanchoë, ben je altijd aan het vooruit plannen (i.v.m. deadlines voor transport), daarom is het belangrijk dat je goed overzicht kan houden en tegen hectiek kan.
Klantgerichtheid staat bij ons voorop, om ervoor te zorgen dat de klant, de juiste plant, op het juiste moment krijgt, zoeken wij iemand met een flexibele instelling. Je draait jouw hand niet om voor een uur overwerken, soms moet je inspringen bij het sealen of het oogsten van de planten, dit is voor jou geen probleem. Samen met de collega's zorg je ervoor dat de dag goed afgesloten wordt.

Wij bieden jou:

Wij vragen:

Heb je interesse of vragen over deze vacature of over de mogelijkheden binnen ons bedrijf?
Mail of bel naar Marloes (HR): marloes@slijkerman.nl 06-53702535 voor een rondleiding en/of kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu!